Amigos

Amigos

Amigos de Misiones

Asociación Amigos de Misiones/Misiones Vänner grundades av Sven Arne Flodell 1974. Verksamheten organiserar resor i de svenska utvandrarnas fotspår till Brasilien och Argentina samt stödjer svenskättlingar och skolverksamhet.

Att vara trådlös i Oberá

AmigosPosted by Sven Arne Flodell Tue, November 15, 2011 12:50

Bättre brödlös än rådlös. Så lyder ett gammalt ordspråk. Men det måste ha varit före internets inträde i verkligheten. Nu skulle jag vilja säga: Bättre brödlös än trådlös! Det lokala nätverket har inte fungerat på nästan en vecka! Att vara avskuren från omvärlden får rätt betydelse, när nätet slutat verka. Något frustrerande att ha dator utan kontakt med det världsomspännande nätet (www). Men nu är vi åter uppkopplade! Åtminstone tillfälligt, nätåtkomsten vacklar.

Men apropå brödlös; och om ni funderar på vad ni ska ha till middag. För en vecka sedan rattade vi omkring i området Samanbaya utanför Oberá, på skumpiga röda vägar. Vi fick syn på en ung man som kom vandrande med något hängande bredvid sig. Haideé som sett sånt förr stannade bilen. Jag som nyfiken nykomling klev också ut och fick tillfälle att ta en bild. En nyfångad ödla som skulle med hem till köket. Smaklig måltid! Abrazos/Ulla

  • Comments(0)//blogg.amigosdem.se/#post52