Amigos

Amigos

Amigos de Misiones

Asociación Amigos de Misiones/Misiones Vänner grundades av Sven Arne Flodell 1974. Verksamheten organiserar resor i de svenska utvandrarnas fotspår till Brasilien och Argentina samt stödjer svenskättlingar och skolverksamhet.

Glad Advent fr Oberá

AmigosPosted by Sven Arne Flodell Mon, November 30, 2009 17:30
Söndagsskolbarnen (omkr 50 barn och fyra lärare) i Olaus Petri önskar Glad Advent. Den övriga församlingen sänder också varma hälsningar. Första Advents högmässa samlade över 80 personer. Värmen har kommit för att stanna och kvällshimlen strålar.

Nästa bild visar f d elever som ordnade fest för oss i Aula Magna och därefter en bild från festligheterna för en nyligen pensionerad lärare.

Vi har också många hälsningar från Brasilien. Vi har varit på en lång resa som förberedelse till nästa gruppresa från Sverige. På bilden berättar Ivar Bohm om familjens utvandring 1890 och inbjuder oss till festligheter kring deras 120 årsminne i april månad.

Så slutar kavalkaden med en bild från Gramado och Canela i Brasilien där man redan skyltar med juldekorationer både i hem och på gatan. Feliz Natal - Feliz Navidad - God Jul till alla generösa Amigos i Sverige.

  • Comments(0)//blogg.amigosdem.se/#post27